First Stop Rahoitus

Maksa renkaat laskulla - nyt 3 kuukautta kulutonta maksuaikaa!

First Stop -rahoitus

Osta uudet renkaat laskulla tai erämaksulla. Saat meiltä ostoksiin nyt 3 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 30.11.2023 asti. Laskun toimittaa Svea.

  • Ostohetkellä riittää, kun vain todistat henkilöllisyytesi luottopäätöksen saamiseksi
  • Lasku tai joustava erämaksu
  • Luottoraja 4 000 €
  • Aina vähintään 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Laskulla

Laskulla saat arjen joustoa maksamiselle ja hoidat laskun kätevästi verkkopankissasi. Halutessasi voit laskun saatuasi muuttaa sen myös ostoluotoksi ja maksaa pienemmissä erissä itsellesi sopivassa aikataulussa.

Voit maksaa laskun vaikka kolmessa osassa tai lyhentää sitä esimerkiksi joka viikko, kunhan muistat käyttää aina laskussa olevaa viitenumeroa. Kun lasku on maksettu kokonaisuudessaan alkuperäiseen eräpäivään mennessä, ei laskusta tule mitään korkoa eikä kuluja!

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Erämaksulla

Maksamalla ostoksesi erämaksulla, valitset jo ostotilanteessa itsellesi sopivan maksuaikataulun. Halutessasi voit silti maksaa koko summan ensimmäisen laskun saatuasi tai milloin vain myöhemmin.

Erämaksun käyttö edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista ja virallista kotiosoitetta Suomessa sekä vähintään 21 vuoden ikää. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Erämaksuluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Alustava luottopäätös helposti tekstiviestillä

Voit hakea alustavan luottopäätöksen myös tekstiviestillä. Lähetä sana SVEA ja koko henkilötunnuksesi sekä haluamasi luottosumma (esim. SVEA 121212-xxxx 500) numeroon 045 7395 0161. Saat luottopäätöksen paluuviestinä välittömästi. Ennakkopäätöksen hakeminen ei sido sinua maksutavan käyttöön.

 

Tutustu tarkemmin:

Ostoluoton yleiset ehdot

Erämaksuluoton yleiset ehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Lisätietoja Svea Ekonomin asiakaspalvelusta puh. (09) 4242 3330 (ma-pe 9-17).

 

Rahoituksen tarjoaa:

Svea Ekonomi