Rengaspalvelut

Renkaan asennus
Renkaiden allevaihto &  asennus vanteille.
Nelipyöräsuuntaus

Ohjauskulmat on hyvä tarkistuttaa vähintään kerran vuodessa renkaiden vaihdon yhteydessä. Nelipyöräsuuntaus on syytä tehdä myös silloin, jos renkaat kuluvat epätasaisesti tai renkaaseen on kohdistunut kova isku. Ohjauskulmien säädöllä voidaan vähentää renkaiden epätasaista kulumista ja parantaa auton ajettavuutta. Mikäli säätöjä ei tehdä, renkaat voivat kulua käyttökelvottomiksi hyvinkin nopeasti.

Alustasarjan asennuksen jälkeen nelipyöräsuuntaus on äärimmäisen tärkeä auton ajo-ominaisuuksien ja renkaiden kulumisen kannalta. Nelipyöräsuuntauksen aikana mittaamme autosi pyörien ohjauskulmat ja vertaamme mittaustulosta valmistajan merkkikohtaisiin normiarvoihin. Jos mittaustuloksissa on eroavaisuuksia autosi ohjauskulmat säädetään valmistajan antamiin normiarvoihin.

Rengashotelli
Renkaiden säilytys saattaa aiheuttaa päänvaivaa. Jättäessäsi renkaat meille säilytykseen, varmistat että renkaasi ovat käyttökuntoiset seuraavankin kauden sekä ennen kaikkea sen että asuinpaikkasi varastossa ei ole turhaa palokuormaa, joka aiheuttaa palotapauksissa erittäin suuren riskin suuronnettomuudelle.
Renkaan korjaus
Jos renkaan tai vanteen epäillään vaurioituneen, First Stopin rengasasiantuntija tarkastaa renkaan sekä sisäisesti että ulkoisesti taatakseen turvallisuutesi. Sen jälkeen hän arvioi, onko rengas korjauskelpoinen.
Vannepesu

Vanteiden pesu renkaan vaihdon ja asennuksen yhteydessä.